Sintpetersburgpoppen.nl
Home » Laatste nieuws

Laatste nieuws

 2016

 Bedankt voor uw bezoek aan onze stand op de poppen en beren beurs in Den Bosch dit jaar! Het was weer bijzonder en hartverwarmend om onze poppen vrienden te begroeten.  We hopen u snel weer elders te zien en natuurlijk houden we u daarvan op de hoogte. En via onze website houden we u op de hoogte van de komende nieuwe poppen van Alexandra.

 

 

 

 

 

 2015

 

Het was weer een feest om op de poppen en beren beurs in de Brabanthallen in Den Bosch te staan. Enorme drukte en vele leuke gesprekken en vriendelijke gezichten. Veel dank aan de mensen die prachtige dingen over de poppen zeiden en aan onze vrienden die ze ook kochten. Bedankt Suzan en Paul voor de goede organisatie en de goede verzorging van alles. Een ding is zeker: volgend jaar willen we er natuurlijk weer staan. Zie hieronder enkele foto's van onze stand

 

Daarnaast staat onze poppen  van 3 november 2015 tot en met 4 januari 2016  in de expositieruimte de Gravin te Oud-Beijerland. Toegang is gratis.  

 

Verder hebben we plannen voor de poppenbeurs in maart in Rotterdam en later in Brugge. Nadere informatie volgt zodra meer bekend.

 

 

 

Voor eventueel meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd mailen.

 

 

 

2015 

Na 2 mooie beurzen in Antwerpen en Rotterdam willen we eerst de bezoekers,vrienden die onze stand hebben bezocht heel hartelijk danken hiervoor. Het is voor ons zo goed om zoveel enthousiaste reacties te krijgen en de soms voorkomende schittering in de ogen bij het zien van de poppen. Uw reacties zorgen ervoor dat we vol motivatie en met een grote glimlach door gaan. De poppenmaakster die wij natuurlijk op de hoogte houden vind het prachtig dat ze door deze poppen mensen een glimlach kan schenken en hun interieurs kunnen opfleuren.
En goed nieuws dat ze al weer bezig is met haar nieuwe ideeën voor nog meer poppen en andere creaties. Iets wat we u natuurlijk zo snel als we kunnen willen laten zien op deze website.
Ook zijn we, het klinkt nog ver maar de tijd vliegt, ons al weer aan het voorbereiden voor de beurs in oktober in de Brabanthallen. Hier willen wij u nog meer en nog duidelijker de diversiteit en schoonheid van de poppen laten zien.

Nogmaals dank voor uw komst,bemoedigende en fijne reacties.
Ook dank aan de organisatoren van deze beurzen (Suzan en Paul) en onze hulde voor het vinden van de schitterende locatie in Rotterdam (Hulstkampgebouw)


Groet van A&O poppen

 

De Tsarina's en Aristocraten samen

Klik hier om een tekst te typen.