Sintpetersburgpoppen.nl
Home » Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN BESTELLEN

Bestellen,betalen en leveren

Omdat de poppen handgemaakt en dus uniek zijn is het van belang om in onderling overleg allereerst duidelijkheid en uw instemming te hebben met betrekking tot het te bestellen item, de prijs en de levertijd. Wij vragen een vooruitbetaling van 20% van het bedrag. U ontvangt altijd een bewijs van uw betaling.

Na ontvangst van deze vooruit betaling zullen we of het item uit eigen voorraad leveren of anders zullen wij direct de bestelling aan de poppenmaakster doorgeven. 

De maaktijd van de poppen is,afhankelijk van welke pop en het aantal,1 tot 3 maanden.

Er is minimaal 1 keer per 2 maanden een transport uit Sint Petersburg. De maximale levertijd bedraagt dus 2 tot 5 maanden. Als wij uw pop of andere creatie binnen hebben dan volgt de rest van de betaling. Na ontvangst hiervan,waar wij u ook van op de hoogte houden, zal uw bestelling in onderling overleg aan u worden opgestuurd tegen de geldende tarieven en conform uw wens. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om de bestelling zelf bij ons thuis (Oud-Beijerland) op te halen. Bij annulering zullen we in overleg, de eventuele gemaakte kosten, afhankelijk van stadium van bestellen, aan u moeten doorberekenen.

Bestellingen boven Euro 50,- worden altijd aangetekend aan u verzonden.

Net zoals de poppen en andere creaties van perfecte afwerking en kwaliteit zijn zo willen we ook de levering hebben. Wij zullen u van bestelling tot levering op de hoogte houden.